ΑΡΧΙΚΗ

Το "ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ - Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!"
Ένας μοναδικός χώρος έμπνευσης και επερχόμενων ευκαιριών δημιουργήθηκε!
a

Δεν υπάρχουν πια "χαμένα" ταλέντα! Άνθρωποι με ταλέντο καθώς και ομάδες όλων των ηλικιών, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, χορευτικές, μουσικές και καλλιτεχνικές σχολές, καλούνται να παρουσιάσουν το ταλέντο τους και να εκθέσουν την δουλειά τους στην μουσική, στην υποκριτική, στο τραγούδι, στον χορό, στην ζωγραφική, στην σκηνοθεσία μπροστά σε ζωντανό κοινό! Το φεστιβάλ θα έχει μεγάλη διαφήμιση από τα τοπικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το «Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων
– Η παράσταση της Ζωής σου» θα λάβει χώρα σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί αργότερα στα ΝΕΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων και η τελική πρόβα θα πραγματοποιηθούν από εξέχοντες επαγγελματίες καλλιτέχνες σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελείται μεταξύ άλλων από τους εξέχοντες καλλιτέχνες, μουσικούς, χορευτές και ηθοποιούς: Πέτρα Τερζή-διοργανωτής πολιτιστικών εκδηλώσεων και διεθνών φεστιβάλ, Ελπινίκη Ζερβού-σοπράνο, Σωκράτης Λαμπρόπουλος- εικαστικός & σκηνογράφος, Ελένη Πετροπούλου - ηθοποιός, Νίκος Τουλιάτος-κρουστά, Γιώργος Κρίμπερης- μουσικός, Πελοπίδας Μαυρόπουλος - μουσικός, μαέστρος.

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ: Κατόπιν προεπιλογής από τις αιτήσεις, πιθανόν να γίνουν ακροάσεις για τις προτάσεις των υποψηφίων μουσικής σύνθεσης και τραγουδιού, καθώς και υποκριτικής και χορού.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ: Οι συμμετέχοντες που θα διακριθούν, θα βραβευτούν με καλλιτεχνικές υποτροφίες ή/και το βραβείο κοινού!

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ: Τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων του φεστιβάλ, καθώς και οι πωλήσεις των καλλιτεχνικών έργων π.χ. πίνακες ζωγραφικής, θα δοθούν για την δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων χώρων για άτομα με αναπηρία. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Υποβάλλετε την αίτησή σας με ένα μικρό βίντεο, φωτογραφίες ή MP3 για να σας αποσταλεί η επίσημη αίτηση συμμετοχής στο www.cineartfestival.eu
Πληροφορίες: Πέτρα Τερζή, Κιν +30 6972080441, T.+30 2741303012, F.+30 2741060122, Email: newtalentfest@gmail.com Διοργάνωση: Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART, Τ.Θ. 70, Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας Τ.Κ. 20003, Ελλάδα
ORGANIZERS
SUPPORTERS
COMMUNICATION SPONSORS